spot_img
0.9 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăAnalizeBătaie pe un sfert de milion de euro în USR Iași

Bătaie pe un sfert de milion de euro în USR Iași

-

Un nou scandal  zguduie organizația USR Iași. Deputatul Filip Havârneanu a fost suspendat de pe grupurile interne de comunicare, de către Nicolae Tanasă, fratele actualului președinte USR Iași,  după ce a publicat o critică dură la adresa actualei conduceri a organizației județene.Filip Havârneanu acuză BJ Iași că a ales să cheltuiască toți banii, aproape 200 de mii euro pe repede înainte, simțind că pierde controlul asupra organizației.

- Reclama -

“Am tăcut din gură prea mult sperând că lucrurile se vor rezolva, dar când se ajunge prea departe nu se mai poate. Avem la Iași o situație demnă de un film SF legată de comunism. Cumpărăm mașini, scaune de mii de euro, renovăm o clădire unde avem chirie pe zeci de mii de euro și multe altele pentru că BJ Iași pierde controlul, așa că au ales să cheltuiască toți banii, aproape 200 de mii euro ca să nu lase nimic celor care vin din urmă”.

Acuzațiile grave aduse de Filip Havârneanu îl vizează și pe Nicolae Tanasă, fratele geamăn al actualului președinte USR Iași. Acesta, împreună cu Cosette Chichirău ar fi dat afară de pe grupurile interne pe toți cei care au adus critici la adresa lor.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img