spot_img
25.5 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăDezvaluiriBătaie la B1 între Mirel Palada și senatorul USR Mihai Goțiu: "I-a...

Bătaie la B1 între Mirel Palada și senatorul USR Mihai Goțiu: „I-a spart buza”/ UPDATE VIDEO

-

Sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al ex-premierului Victor Ponta, s-a bătut miercuri seară cu senatorul USR Mihai Goțiu la finalul emisiunii la care ambii au participat la B1 Tv. Emisiunea realizată de Nadia Ciurlin ]ncepută la ora 21 s-a terminat undeva în jurul orei 21.50, iar incidentul a avut loc în jurul orei 21.40.

- Reclama -

În pauză publicitară de la B1, Mirel Palada „i-a spart buza” și „l-a lovit oribil” pe senatorul USR Goțiu, a scris pe facebook George Rîpă.

Aflată în direct, Nadia Ciurlin a confirmat scurt informația pentru FLUX 24: Așa e.

Ea a spus şi pe post informaţia.

Ciurlin a comentat apoi şi pe facebook:

Astazi am asistat la o scena pe care nu credeam ca o pot trai intr-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a napustit cu pumnii asupra lui Mihai Gotiu pe motiv ca i-a zis in emisiune ca e o dovada de nesimtire sa intrerupi un interlocutor. Dezavuez total un asemenea comportament si observ ca agresivitatea verbala si chiar fizica, iata, incepe sa fie la ordinea zilei printre politicieni in emisiuni- vezi cazul Nicolicea. Imi pare rau pentru Mihai Gotiu, iar pe Mirel Palada nu il veti mai vedea vreodata in emisiunea mea.

Producătorul emisiunii a precizat pentru FLUX 24:

La pauză, Palada l-a luat la bătaie pe Goţiu după ce s-au contrazis în direct. Nadia a văzut exact cine şi cum a dat. Goţiu era destul de afectat. Palada a plecat imediat. Goţiu a rămas în sala de protocol să îşi revină.

„Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă liniștesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine. Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele”, a spus Mihai Goţiu la Realitatea Tv.

„M-a lovit în pauza unei emisiuni de la B1. În prima parte a emisiuni, domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine și i-am spus că este un comportament nesimțit care m-a făcut să intru în politică. Moderatoarea mi-a atras atenția la limbaj, am spus că îmi susțin afirmația, pentru că asta e definiția de dicționar a unui om lipsit de bun simț când nu te lasă să spui ce ai de spus. Apoi, în pauză, m-a amenințat să nu mai spun că e nesimțit, că îmi arată el după emisiune. Și am spus că dacă va continua să mă întreruptă, să nu mă lase să vorbesc, am zis: da, ăsta e comportament nesimțit. A venit pauza (…) și a venit și pumnul în gură. În acel moment au intervenit cei care erau în platou la B1 și l-au oprit”, a declarat Goțiu la Antena 3.

Momentele tensionate dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu, dinainte de evenimentul nefericit

Citește și:

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img