spot_img
8.3 C
București
joi, martie 23, 2023
AcasăALEGERI 2020Bătaie ca între mafioți cu milițieni și procurori la Hanul lui Manuc...

Bătaie ca între mafioți cu milițieni și procurori la Hanul lui Manuc CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

De trei zile încoace asistăm la un război la tv cu milițieni și procurori, dar a cărui miză reală o putem doar bănui. Pe scurt, celebrul domn Gavriș, adjunctul șefului Poliției Capitalei, a fost prins la un chef cu politiști și procurori, spune Poliția. Erau doar 4 procurori cu Gavriș, dă replica Parchetul Tribunalului București. DIPI, DOS, „filajul” lui Șchiopu de la SIC DGPMB, au ieșit la plimbare în mod spontan în același loc? Sau au fost trimiși?, zice șeful Poliției din Centrul Vechi. Cafteală pe față-am spune. Ministrul Bode a sărit la gâtul lui Gavriș, iar procurorii i-au dat o replică dură.

În primul rând avem de-a face cu o lipsă clară de autoritate a conducerii Poliției, iar faptul că au ajuns să se toarne cu înregistrări în presă nu e de bun augur. Pentru ei, pentru public e un deliciu, dar și o scârbă. Ce-i drept avem și precedentul: înregistrările cu vestitul clan Duduianu și șefii Poliției, spun mai multe surse, au fost date la presă de Gavriș. Deci unii îi erau ”datori”...

Într-o țară normală toate taberele (nu sunt numai două) ar fi fost încolonate și cineva trebuia să facă deja ordine. Numai că nu e nimeni în stare să îi potolească pe milițienii și procurorii care se bat pentru Putere, bani și influență. 

Dar în povestea de la Hanul lui Manuc ni se pare că lipsește o piesă din berea lui Gavriș cu cei 4 procurori, printre care șeful pe Capitală. Nu băgăm mâna în foc, dar la modul de acțiune o tabără cred că a mirosit că se pregăteau niște cătușe. Și atunci au reacționat…Faceți-vă Statul Puternic, zicea Vântu acum mai mulți ani. L-au făcut aproape praf!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img