Băsescu:Orban, oricât te-ar lăuda B1 şi Realitatea, asta nu înlocuieşte testările şi din această cauză, sute de oameni care ar putea fi salvaţi dacă s-ar şti din timp că sunt infectaţi, mor

0
63

Orban, tu îţi dai seam ce faci?
Pentru că nu se testează pe scară largă, foarte mulţi oameni contaminaţi su SARS-COV 2 nu sunt depistaţi în timp util pentru a fi izolaţi şi trataţi, scrie fostul președinte Traian Băsescu pe facebook.

CE SUSTINE TRAIAN BASESCU:
Din acest motiv, foarte mulţi ajung la spital când boala este avansată, mulţi dintre ei trebuind să fie internaţi direct la ATI, dacă sunt locuri.
Eu nu spun că nu trebuiesc organizate alegeri. Trebuiesc făcute, dar asta nu poate să fie legată de ascunderea situaţiei reale a infectării populaţiei, doar pentru a putea crea aparenţa că pandemia este sub control. Nu este sub control Orban, pentru simplul motiv că nu testaţi suficient pentru a cunoaşte realitatea stării de îmbolnăvire a populaţiei.
Nu testezi, nu cunoşti şi nu poţi controla o situaţie pe care nu o cunoşti.
Testarea pe scară largă trebuie făcută pentru a-i salva pe cei care pot fi salvaţi.
Orban, oricât te-ar lăuda B1 şi Realitatea, asta nu înlocuieşte testările şi din această cauză, sute de oameni care ar putea fi salvaţi dacă s-ar şti din timp că sunt infectaţi, mor.
Orban, te rog, încearcă să înţelegi ce faci!

Articol difuzat de FLUX 24 Media Communication la comanda PMP București. COD AEP 11200012