BĂSESCU, URMĂRIT LA O ÎNTÂLNIRE CU ROBERT TURCESCU ÎNTR-UN RESTAURANT DIN BUCUREȘTI

0
4016

Robert Turcescu s-a întâlnit marți, 5 mai, cu Traian Băsescu, la restaurantul Izvorul Rece din București, scrie pe blogul său Patrick Andre de Hillerin, unul din membrii fostului grup de la Academia Cațavencu. Hillerin îl acuză pe Turcescu că, de fapt, ar căuta finanțare de la Traian Băsescu pentru televiziunea online pe care a anunțat-o.

De asemenea, Patrick Andre de Hillerin mai sugerează că, de fapt, Turcescu ar fi un țepar, care vrea să ia donații de la cetățeni pentru o televiziune pe care nu o va inființa, de fapt.

Robert Turcescu i-a răspuns miercuri noaptea lui Hillerin, pe facebook: Aia cu televiziunea lui Basescu, e din categoria sopirlelor bagate de baietii cu ochi albastri. Da, m-am intilnit cu Traian Basescu, intr-un spatiu public, da, am discutat, dar n-are nicio legatura nici cu televiziunea, nici cu banii, nici cu vreo conspiratie politica sau anti-DNA, ca tot am auzit ca se poarta astfel de speculatii. Va puteti inchipui ca un ziarist vrea sa faca un interviu cu un fost sef de stat? Wow! Asta da stire, nu? Cum ziceam, mai rasfirati baieti, mai rasfirati…

POSTAREA INTEGRALĂ A LUI ROBERT TURCESCU DESPRE FINANȚAREA TELEVIZIUNII

Raspuns decent, la o postare de rahat (intre timp am aflat si cine e acest PAH, nea Patrick Andre de Hillerin, baiatul lu’ tata, un ins care ma uraste cu patos de ani buni!). E bine sa cititi mai intii articolul pentru a intelege contextul. Oricum, mai rasfirati, baieti, mai rasfirati…

1 Va exista o raportare periodica, la centima, privind fondurile adunate prin fundatia AVATAR care se ocupa de colectarea donatiilor si a sumelor incasate de firma care vinde cartea.

2 Am recurs la varianta cu vinzarea cartii pentru ca nu se pot face donatii prin sistemul de tip sms la un numar scurt decit pentru cazuri sociale. In rest, cum e speta in discutie, ca sa fie totul legal, trebuie sa vinzi ceva. In cazul de fata, o carte. Si e o carte pentru care persoana fizica Turcescu a cedat toate drepturile de proprietate intelectuala si de comercializare firmei respective, care se va ocupa de construirea si operarea televiziunii.

3. Toata actiunea de colectare a acestor fonduri va fi supervizata dpdv legal de o casa de avocatura. Si e una mare, va asigur. Ei vor face si auditurile care vor fi publice.

4 Asa cum am anuntat public si se gaseste scris pe blog, daca actiunea de infiintare a televiziunii esueaza, toti banii colectati vor fi folositi pentru cumpararea unor echipamente de tip „tehnica tv” care vor fi donate unei facultati de jurnalistica

5 Banii donati fundatiei vor putea fi verificati prin extrasele de cont. Banii incasati prin sms vor putea fi verificati prin facturile emise de firma care va opera televiziunea catre firma MEDIASAT care colecteaza incasarile facute prin sms de la operatorii de telefonie mobila

Aia cu televiziunea lui Basescu, e din categoria sopirlelor bagate de baietii cu ochi albastri. Da, m-am intilnit cu Traian Basescu, intr-un spatiu public, da, am discutat, dar n-are nicio legatura nici cu televiziunea, nici cu banii, nici cu vreo conspiratie politica sau anti-DNA, ca tot am auzit ca se poarta astfel de speculatii. Va puteti inchipui ca un ziarist vrea sa faca un interviu cu un fost sef de stat? Wow! Asta da stire, nu?

Cum ziceam, mai rasfirati baieti, mai rasfirati…