spot_img
29.1 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriBăsescu: UE nu are secrete pentru mine. PMP se bate pentru 4...

Băsescu: UE nu are secrete pentru mine. PMP se bate pentru 4 europarlamentari

-

Traian Băsescu a explicat de ce a decis să candideze pentru alegerile europarlamentare, precizând că UE nu mai are secrete pentru el. Fostul preşedinte a precizat că PMP se va bate pentru patru mandate de eurodeputat, adăugând că „optimismul său proverbial funcţionează şi în cazul acesta”, transmite Mediafax.

- Reclama -

„În primul rând, corectăm, nu am revenit în politică, pentru că nu am plecat. Sunt senator. UE, pentru mine, nu are secrete, iar ca europarlamentar, portofoliul de cunoştinţe despre UE şi portofoliul oamenilor pe care îi cunosc la Bruxelles îmi vor permite să fac lucruri importante pentru ţară. Eu zic că o să ne batem la un patru locuri. Optimismul meu proverbial funcţionează şi în cazul acesta. Vă daţi seama dacă spunea două sau trei, dezamăgeam lista principală, deci mergem pe patru”, a declarat Traian Băsescu, duminică, la România Tv.

„Aveam partidul de acasă. Nu numai pe Maria, că am şi două fiice, care mi-au spus: «tată, nu ne ajunge cât ne-au terfelit atâţia ani, cu campanii?» Am spus că «asta e» şi deocamdată trebuie să mă uit şi la partid. (…) Pe de altă parte, la partid au fost discuţii foarte serioase, iar în ceea ce mă priveşte şi chiar cred că experienţa aceasta acumulată nu o pot folosi în Senatul României, că nu ai cum să discuţi cu majoritatea PSD-ALDE, că ei merg ca tăvălugul”, a completat fostul preşedinte.

Traian Băsescu este pe prima poziţia a PMP la alegerile europarlamentare. Pe al doilea loc se află preşedintele partidului, Eugen Tomac. Pe celelalte locuri sunt: Ioana Constantin, Marius Paşcan, Simona Vlădică, Robert Turcescu, Teodora Desagă, Petru Movilă, Cătălina Bozianu şi Cătălin Bulf.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...