spot_img
10.3 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăhighlightBăsescu: Oameni din servicii s-au implicat în alegeri

Băsescu: Oameni din servicii s-au implicat în alegeri

-

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, miercuri seară, la România TV, că „probabil” ofiţeri din cadrul serviciilor secrete s-au implicat în alegerile locale din 5 iunie. Mai mult, a spus fostul şef de stat, există „convingerea că oameni din servicii sunt implicaţi” în multe domenii de activitate.

„Imi este greu sa pun un diagnostic, daca s-au implicat (serviciile secrete în alegerile locale – n.r.) sau nu si nu pun mana in foc pentru nimic. Ca institutii, categoric, nu, ca oameni de influenta, da. Probabil ca au fost ofiteri care s-au implicat, ca oameni sunt si eu. Cu informatii, cunostinte. De ce nu se mai poate spune ca serviciile nu se implica, pentru ca deja toata lumea crede ca oameni din servicii se implica. Exista convingerea ca oameni din servicii sunt implicati in economie, licitatii, mass- media, publicitate si PR„, a declarat Traian Băsescu, la România TV, întrebat fiind dacă consideră că serviciile secrete au jucat vreun rol în alegerile locale.

- Advertisement -

Fostul şef de stat a mai adăugat că implicarea oamenilor din serviciile secrete în diverse activităţi „deformează ţara”, iar acest lucru trebuie oprit.

„Este un lucru periculos si trebuie oprit. Daca nu se opresc, se deformeaza tara. Serviciile trebuie puse sub un control corect si deplin”, a conchis Traian Băsescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img