Lui Kovesi i-as mai da un mandat, cu recomandarea sa duca lucrurile pana la capat, nu ca la Microsoft, unde nu s-a atins de etajul politic. De ministri nu am mai auzit nimic. S-a ingropat subiectul. Romanii trebuie sa stie ca banii care s-au traficat intre institutiile statului roman nu au venit din cer. Banii acestia s-au dat cu aprobarea celei mai inalte trepte a Microsoft, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu marţi seară la România Tv.

Băsescu a spus că, de fapt, nu ar vrea să se ajungă la cei care au dat banii, adică la conducerea Microsft deoarece reprezintă o ţară care îşi permite să dea lecţii despre corupţie şi care dă decoraţii prin România, referindu-se probabilla faptul că Laura Kodruţa Kovesi a fost decorată de Ambasada americană la Bucureşti.

Nici de miniştrii nu am mai auzit nimic, eu am dat şase aprobări de începere a urmăririi penale, a mai declarat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a susţinut şi că în dosarul EADS se întâmplă acelaşi lucru.

Intermediarii au scăpat, au rămas şi cu banii, cei care au dat banii de la cel mai înalt nivel la fel, au fost luaţi nişte intermediari şi atât, a mai precizat fostul preşedinte.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?