spot_img
15.1 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăhighlightBăsescu, nou atac la Kovesi: ACOPERĂ conducerea Microsoft de aceea ASCUNDE dosarul

Băsescu, nou atac la Kovesi: ACOPERĂ conducerea Microsoft de aceea ASCUNDE dosarul

-

Lui Kovesi i-as mai da un mandat, cu recomandarea sa duca lucrurile pana la capat, nu ca la Microsoft, unde nu s-a atins de etajul politic. De ministri nu am mai auzit nimic. S-a ingropat subiectul. Romanii trebuie sa stie ca banii care s-au traficat intre institutiile statului roman nu au venit din cer. Banii acestia s-au dat cu aprobarea celei mai inalte trepte a Microsoft, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu marţi seară la România Tv.

Băsescu a spus că, de fapt, nu ar vrea să se ajungă la cei care au dat banii, adică la conducerea Microsft deoarece reprezintă o ţară care îşi permite să dea lecţii despre corupţie şi care dă decoraţii prin România, referindu-se probabilla faptul că Laura Kodruţa Kovesi a fost decorată de Ambasada americană la Bucureşti.

- Advertisement -

Nici de miniştrii nu am mai auzit nimic, eu am dat şase aprobări de începere a urmăririi penale, a mai declarat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a susţinut şi că în dosarul EADS se întâmplă acelaşi lucru.

- Advertisement -

Intermediarii au scăpat, au rămas şi cu banii, cei care au dat banii de la cel mai înalt nivel la fel, au fost luaţi nişte intermediari şi atât, a mai precizat fostul preşedinte.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img