spot_img
0.4 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăhighlightBăsescu, invitat oficial in Fundația Mișcarea Populară

Băsescu, invitat oficial in Fundația Mișcarea Populară

-

Fundația Mișcarea Populară a lansat o invitație publică fostului președinte al României, Traian Băsescu, de a se alătura fundației, „pentru a continua proiectele începute”.
„Fundația Mișcarea Populară își asumă continuarea procesului de modernizare a României și întărire a statului de drept, proiecte începute de președintele Traian Băsescu. Președintele Traian Băsescu a fost cel care a inițiat și susținut multe dintre reușitele societății românești, fiind parte integrantă a procesului de consolidare a democrației și de construire a statului de drept. Justiția independentă, orientarea euro-atlantica în politica externă și reformarea instituțiilor fundamentale reprezintă reușite la care Președintele Traian Băsescu a avut o contribuție decisivă”, se arată într-un comunicat al Fundației Mișcare a Populară, obținut de B1 TV.

- Reclama -

În documentul semnat de președintele organizației, Cristian Diaconescu, se mai precizează că „cea mai importantă moștenire lăsată de Traian Băsescu este politica externă consecventă pro occidentală și despărțirea totală a României de practicile regimului comunist”.

„Il invităm pe domnul Traian Băsescu, Liderul de drept al Miscării Populare, să se alăture Fundației Mișcarea Populară pentru a continua proiectele începute”, se mai arată în comunicat.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img