spot_img
27.4 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăSocialBăsescu: Imberbul Klemm susține grupul infracțional organizat Kovesi-Coldea-Stanciu

Băsescu: Imberbul Klemm susține grupul infracțional organizat Kovesi-Coldea-Stanciu

-

Fostul președinte Traian Băsescu a afirmat luni că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, face parte dintr-un grup infracțional alături de Livia Stanciu și Florian Coldea. Ba mai mult, Băsescu îl atacă și pe Hans Klemm pe care îl numește „imberb”. 

- Reclama -

”E un grup infracțional organizat al grupului de la K2. Acolo se stabilea cine rămânea în viață, pe cine executau. Erau împotriva politicienilor. Grupul infracțional era format din Livia Stanciu, Laura Codruța Kovesi sau Florian Coldea. Grupul infracțional a vrut să pună stăpânirea pe statul român și a fost susținut de un imberb ca Hans Klemm. Mai mulți indivizi cred că pot pune presiune pe Parlamentul României. Înalta Curte și DNA parteneri e o afirmație a doamnei Livia Stanciu din februarie 2015. Dacă era în timpul mandatului meu, semnam imediat decretul de revocare. Nu știu ce au discutat ministrul Justiției cu ambasadorul. Faptul că Tudorel Toader a amânat concluziile cu două zile arată că ambasadorul se implică nepermis în deciziile luate de Curtea Constituțională. În SUA judecătorii îi dau lui Trump peste bot de l-au umplut de sânge. Aici, vine un funcționăraș de stat și se duce la ministru. Ar fi o umilință majoră să nu-și ducă la capăt obiectivul.  Dacă Toader s-a lăsat muiat de vizita unui funcționăraș, România poate să se redefinească. Acest lucru nu s-a întâmplat în mandatul meu. Articolul 80 spune că președintele are în atribuțiuni respectarea Constituției. Noi avem decizia CCR care spune că doi funcționari au încălcat Constituția. Iohannis nu mai avea nevoie de raportul ministrului Justiției.Mâine poimâine poate fi alt precedent și vine ham ham Klemm ăsta sau cum îl cheamă și se bagă sub preș. Dacă a mers la procurorul șef DNA și la procurorul general poate să meargă și la premier sau președinte.Prima dată când s-a declanșat un astfel de conflict între puterile statului este și constatat de către CCR. Nu putem spune că CCR a constatat pentru viitor. Dacă sunt băgate sub preș, putem trage obloanele. Se creeayă un precedent de o gravitate incredibilă.”, a spus Băsescu la România TV.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...