spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăDezvaluiriBăsescu îl critică pe Iohannis: ”O MIȘCARE GREȘITĂ”

Băsescu îl critică pe Iohannis: ”O MIȘCARE GREȘITĂ”

-

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a declarat, vineri seară, că se aştepta ca în urma consultărilor de la Cotroceni să fie deja anunţat premierul şi alianţa care-l susţine, având în vedere că a fost un demers făcut de Opoziţie care ar fi trebuit pregătit în cel mai mic detaliu, transmite News.ro.

- Reclama -

”Mă aşteptam ca aceste consultări să se sfărşească cu anunţarea premierului, alianţei care va susţine noul guvern şi a datei în care vor prezenta programul şi echipa în Parlament”, a declarat, vineri seară, la Digir 24, Traian Băsescu.

Acesta a expicat că acţiunea de dărâmare a Guvernului a fost făcută de Opoziţie, cu sprijinul preşedintelui iar lucrurile treuiau organizate în detaliu.

”Mă surprinde că în seara aceasta nu avem premierul anunţat”, a mai spus Băsescu.
Acesta a afirmat că i se pare ”o mişcare greşită”.

”Cred că este o mişcare greşită, din perspectiva susţinerii, cum se va forma guvernul, ce partide vor fi la guvernare”, a mai declarat fostul presedinte.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, vineri, la Cotroceni, consultări cu partidete parlamentare, în vederea desemnării premierului.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...