Liderul PMP Traian Băsescu susţine că, după disputa legată de majorările de salarii în educaţie şi sănătate, dacă ar exista o poliţie a politicii, care să sancţioneze greşelile la fel cum este la circulaţie, cu siguranţă conducerea liberalilor în frunte cu Alina Gorghiu şi-ar pierde dreptul de a conduce PNL. ”Culmea politicii este că liberalii au dreptate”, punctează Băsescu.

Băsescu scrie pe pagina sa de Facebook că astăzi nu analizează dacă se poate, ci doar incompetenţa în politică.

El menţionează ”versatul şi demagogul PSD a introdus în Parlament, pe ultima sută, modificări prin care se măresc salariile bugetarilor din sectoare cu cea mai mare acoperire electorală: educaţie, sănătate, asistenţă socială”.

”De dragul opoziţiei şi de teamă că pierd iniţiativa, liberalii nu participă la votul din Parlament şi reclamă că bugetul nu poate susţine măririle salariale. Mai mult, liberalii reuşesc să ţină scandalul la cote maxime, cerând verificarea cvorumului şi ameninţând cu atacarea la CCR. Nu se puteau crea condiţii mai bune pentru versaţii politicieni pesedişti pentru a arăta că ei luptă pentru mărirea salariilor, în timp ce PNL-ul este împotrivă”, scrie Băsescu.

Liderul PMP mai precizează că, pentru că viaţa ne arată că în politică nu există limite pentru prostie şi ridicol, luni seară, pe toate televiziunile, ”pesediştii îi băteau în cap pe liberali cu propriul lor program în care este scris negru pe alb că ei vor mări salariile din sănătate, educaţie şi asistenţă socială chiar de la 1 ianuarie 2017”, adică exact ce a făcut PSD în Parlament.

”Ce să mai spun despre faptul că liberalii au reuşit să antreneze de partea lor şi pe Dacian Cioloş, dar şi pe Preşedintele Iohannis. Altfel, dezastrul electoral ar fi fost incomplet. Dacă ar exista o poliţie a politicii, care să sancţioneze greşelile la fel cum este la circulaţie, cu siguranţă conducerea liberalilor în frunte cu doamna Gorghiu şi-ar pierde dreptul de a conduce PNL. Culmea politicii este că liberalii au dreptate”, comentează Traian Băsescu.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?