AcasăPoliticaBăsescu: Guvernul Cioloș, ”cel mai adânc ridicol”

Băsescu: Guvernul Cioloș, ”cel mai adânc ridicol”

-

Cu alegerea miniștrilor din guvernul Cioloș s-a ajuns la ”cel mai adânc ridicol”, este de părere Traian Băsescu, președintele MP. Acesta a criticat propunerile pe care le-a făcut Dacian Cioloș, dar și programul lui de guvernare.

”Am aflat cu surprindere la faptul că un inginer electronist e ministrul Justiției și un absolvent de Drept e ministrul Energiei. Am ajuns la cel mai adânc ridicol. Pentru prima dată în istoria postdecembristă când România își propune să aibă la justiție o persoană care nu are nimic de-a face cu Dreptul. Una este acivitatea la un ONG, dar care e respectul judecătorilor, procurorilor, grefierilor, avocaților? Care este credibilitatea unui ministru la Justiție care e inginer electronist?  Îmi pare rău pentru Guseth. M-a apărat de multe ori când eram președinte, dar acum privesc la un guvern de tehnocrați. Până acum nimeni nu a pus la Ministerul Justiției pe cineva care nu a terminat Dreptul.Am văzut că a fost făcută praf o tânără speranță a sănătății care nu avea rezidențiatul pentru că era în chiloței și-și arăta pătrățelele de pe burtică. Și pe Guseth o găsiți în aceeași ipostază la Vama Veche. Poate nu arătându-și mușchii că nu-i avea. Despre transporturi se vorbește în capitolul 7 din program. Ține un rând și un cuvânt. Pentru un guvern de politicieni ar fi căzut orice mininistru al Transporturilor, dar pentru un guvern de tehnocrați este absolut ridicol.  M-aș așteptat fi așteptat să spună că ”din cei 5,5 miliarde de euro vrem să declanșăm următoarele proiecte” și să spună care sunt acestea. Eu aș fi propus Pitești-Sibiu, calea ferată Pitești-Sibiu, Coridorul 9 paneuropean. Nu văd nimic în programul de transporturi despre Dunăre”, a comentat liderul Mișcării Populare.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...