spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăSpecialBăsescu: Din România s-au scos bani pîș-pîș, prin frontieră, cu gentuța

Băsescu: Din România s-au scos bani pîș-pîș, prin frontieră, cu gentuța

-

”Însăși șefa DNA a afirmat că va găsi banii ascunși în străinătate, dar băieții ăia nu au scos cu camioanele, au scos prin transferuri bancare sau pîș-pîș, prin frontieră, cu gentuța”, a declarat duminică seară la România TV fostul preşedinte Traian Băsescu.

- Reclama -

Dacă s-au scos, într-adevăr, și sume atît de mari precum cea invocată de ministrul agriculturii, atunci, în opinia lui Băsescu, șefii SRI, Vămilor, Poliției ori ai Băncii Naționale ar avea niște explicații de dat, pentru că, în prezent, în aceste posturi sunt exact aceiași oameni care erau și în mandatul fostului președinte.

Băsescu a arătat că, în legătură cu acuzațiile acestuia, ar trebui să aibă ceva de spus procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, adjunctul șefului SRI, Florian Coldea, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, fostul șef al Poliției, Petre Tobă, șeful vămilor și cel al Poliției de frontieră.

El a mai susținut că îl îngrijorează „poziția” premierului Dacian Cioloș în legătură cu declarația lui Irimescu referitoare la produsele care ajung în România.

„Nu am cum să dau crezare afirmațiilor dl. ministru Irimescu, iar dacă omul acesta are dreptate, Cioloș are o mare problemă cu mine, ca politician, și Cioloș a ascuns”, a afirmat Băsescu.

Declaraţiile lui Băsescu survin după declaraţiile ministrului agriculturii, Achim Irimescu, că în ultimii ani s-ar fi scos din ţară 35 miliarde de euro.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...