“Am vrut doar să spun cum PROCEDEAZĂ UN PROSTĂLĂU, care este în această instituţie superbă (DNA). Îl întreabă pe unul pe care-l avea în faţă: ne poţi anunţa cu un denunţ cu ceva? Şi omul, căruia nu îi dau numele, ca nu vreau sa ii fac rau…zice: Da aş putea să fac nişte denunţuri şi a dat nişte nume cunoscute. Şi răspunsul a fost: nu, nu ăştia ne interesează. Ai ceva despre Băsescu? Ăsta e procurorul Uncheşelu”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Fostul preşedinte a explicat de la ce a căzut în plasă “prostălăul”. “De la ce a pornit? A văzut el că pe televiziunea turnatorului Voiculescu apare mereu miliardarul lui Basescu. Era unul care era considerat miliardarul lui Băsescu.

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost considerat miliardarul lui Băsescu. “Eu pe omul asta nu l-am intalnit niciodata intr-o discutie privata. O singura data am avut o discutie cu el cand s-a pus problema asigurarilor de sanatate.

“Să vii să îl întrebi, păcălindu-te ca un PROSTĂLĂU, DUPĂ BENZILE galbene de la România TV, de la Antena 3, că ăla e miliardarul lui Basescu si sa il intrebi de Basescu arata ca esti lipsit de bun simt”, a explicat Traian Băsescu.

“Procurorul DNA de la Cosntanţa, în şedinţă publică, în procesul fratelui meu afirmă că preşedintele României putea interveni la C.A Craiova. Dacă ar exista vreun judecător care să spună că am intervenit la vreun judecător pentru vreo soluţie, aş spune că poate ştie ceva. Dar îşi permit să se joace cu numele unui fost preşedinte după cum le dictează interesul. IAR eu nu le tolerez lucrul ăsta. Eu vreau un singur lucru: ce s-a întâmplat în 2015 şi începutul anului 2016 să nu-mi fie atribuit ca rezultat al consolidării jutiţiei în cei 10 ani cât am fost preşedinte. Ce s- a întâmplat în 2015 a fost un spectacol dat de DNA cu susţinerea SRI. Susţinut de Coldea. Şi să sperăm că acest spectacol încetează şi trecem la anchete corecte, duse până la ultima consecinţă, în care niciun om care a fraudat să nu scape. Dar nu spectacol”, a declarat Traian Băsescu.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?