spot_img
25 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăAnalizeBăsescu despre cum l-a cumpărat Orban pe Ponta

Băsescu despre cum l-a cumpărat Orban pe Ponta

-

- Reclama -

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat, vineri seară, că a fost întristat de amendamentul introdus în Legea bugetului de stat şi care vizează modificarea modului în care sunt fianţate partidele, permiţând subvenţionarea Pro România. ”Este inadmisibil, un partid care nu a participat la alegeri, format din traseişti, să-i dai dreptul de a fi subvenţionat. De ce? Pentru a cumpăra voturile lui Ponta”, a spus Băsescu, transmite News.ro.

”Cu ocazia bugetului promulgat şi de preşedintele Iohannis, am văzut un lucru care m-a întristat ca atitudine. Deşi partidul domului Ponta nu a participat la alegeri, a fost trecut la partide care pot fi subvenţinate. Este inadmisibil, un partid care nu a participat la alegeri, format din traeişti, să-i dai dreptul de a fi subvenţionat din banii publici. De ce? Pentru a cumpăra voturile lui Ponta”, a spus, vineri seară, la B1 TV, Traian Băsescu.

Acesta a afirmat că ”nu orice mijloc este permis când este vorba de angajamente”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...