spot_img
20.7 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăDezvaluiriBăsescu declarație BOMBĂ despre războiul hibrid dus în România: Nu întotdeauna dușmanul...

Băsescu declarație BOMBĂ despre războiul hibrid dus în România: Nu întotdeauna dușmanul este și agresorul

-

„Este o atmosferă de război hibrid. Nu se duce cu tancuri, cu armate, ci cu manipulare până la prăbușirea instituțiilor statului. Președintele trebuie să aibă grijă ca instituțiile să nu colapseze. Președintele nu trebui să mai pună gaz pe foc.”, a declarat fostul președinte Traian Băsescu duminică la prânz la TVR 1.

- Reclama -

Să stiți că nu întotdeauna dușmanul este și agresorul. Sunt state care nu ne vor foarte puternici pentru a ne spune: faci una sau ailaltă, a susținut Băsescu.

Putini oameni stiu ce se intampla. Circula orice fel de informatie, cum ca ar fi proteste dirijate de serviciile informatii. In realitatea, suntem intr-o disputa profunda, bazata pe manipulare de ambele parti, a precizat fostul președinte.

In Piata Victoriei, cetatenii cer sa plece Guvernul. Corect! Guvernul Grindeanu si-a incheiat mandatul pentru ca a incercat sa minta. Avem obligatia sa corectam articole din Codul Penal.Cei din Piata Victoriei au dreptate cand cer sa plece Guvernul, nu au dreptate cand cer să nu se modifice Codul Penal. (…) Cei de la Cotroceni spun sa nu plece Guvernul. Nu au dreptate! Guvernul Grindeanu trebuie sa plece! De asemenea, cer sa plece presedintele si aici nu au dreptate. Au dreptate cand cer sa se respecte alegerile.Este un Guvern inchis pe plan extern. Este Guvernul care a incercat sa pacaleasca populatia. Au facut un simulacru de dezbatere. PSD trebuie să nominalizeze un alt premier, a mai spus Traian Băsescu la TVR.

ÎNREGISTRAREA EMISIUNII AICI

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...