Traian Băsescu a declarat, duminică, după ce Liviu Dragnea a afirmat că nu credea că România va fi condusă de un „preşedinte mai rău şi mai toxic ca Băsescu”, că şeful PSD „cheaună” peste tot că Iohannis este rău şi că pentru el doar PSD este sigurul lucru bun din ţară, transmite Mediafax.

Presedintele PSD Liviu Dragnea participa, sambata, 10 martie 2018, la Sala Palatului din Capitala, la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat (PSD), in cadrul caruia vor fi alesi presedintele executiv, vicepresedintii si secretarul general. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

„Daddy cheaună pe tot că ce rău e Iohannis, dar nu se uită că PSD are parte numai de preşedinţi răi. Numai PSD este bun.Eu n-am fost bun, Iohannis nu e bun. Singurul lucru bun în ţara asta pentru Dragnea e PSD. Mai bine s-ar uita să vadă de ce PSD nu e capabil să guverneze cu niciun preşedite ales. Motivul este că PSD nu are toată puterea până nu are justiţia. Ori, pentru acest lucru i se va opune orice preşedinte, fie că vorbim de preşedintele Iohannis, fie că ne referim la perioada în care eu am fost preşedinte. Va perisita atâta timp cât PSD va sta cu un condamntat în fruntea lui, care nu are ltă ţintă decât să dirijeze eforturile ministrului Justiţiei şi ale Guvernului pentru a găsi o soluţie să scape de condamnări”, a declarat, duminică, Traian Băsescu la România TV.

Reacţia fostului preşedinte vine după ce Liviu Dragnea a afirmat că nu a crezut că ţara noastră va fi condusă de un preşedinte „mai rău şi mai toxic ca Băsescu”, precizând că şeful statului Klaus Iohannis nu făcut nici măcar un singur lucru bun pentru România, în cei patru ani de mandat.

„Eu am crezut că nu va veni în România un preşedinte mai rău şi mai toxic ca Băsescu. Vă spun sincer. Eu nu am crezut. Acest om nu a făcut până astăzi, în patru ani şi ceva de mandat, un singur lucru bun pentru această ţară”, a declarat Liviu Dragnea, duminică la Târgu-Jiu, unde au avut loc alegerile pentru organizaţia PSD Gorj.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?