spot_img
22.4 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăPoliticaBăsescu: Cu PSD nu se poate altfel decât cu bâta

Băsescu: Cu PSD nu se poate altfel decât cu bâta

-

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a spus, joi, că pentru a câştiga o dispută cu PSD „nu se poate altfel decât cu bâta”, afirmaţiile venind în contextul în care tensiunile dintre preşedintele Klaus Iohannis şi coaliţia PSD-ALDE sunt tot mai mari.

- Reclama -

„Cu PSD nu se poate altfel decât cu bâta. Cu PSD-ul ori te baţi de dimineaţă până seara ca să obţii ceva, ori dacă te prind în moleşeală te lasă fără atribuţii. E foarte important să ai ieşiri frecvente pe lucruri importante, să taxezi lucruri importante, să îi ţii pe ei în tensiune, nu să te ţină ei pe tine. I-am spus şi la schimbarea mandatelor, domnule preşedinte, am ţinut-o eu 10 ani cu lupta anticorupţie”, a spus Traian Băsescu la B1 Tv.

Traian Băsescu e de părere că preşedintelui i se iau din ce în ce mai mult din atribuţii.

„Preşedintelui i se ia tot mai mult din atributul de şef al politicii externe, merge doamna Dăncilă în străinătate, stabileşte preşedintele Camerei mutarea ambasadei la Ierusalim. Preşedintele e trimis la Sofia să stea la masă cu kosovarii”, a mai spus Traian Băsescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...