Băsescu: Consultările de la Cotroceni, o mizerie

0
486

Fostul președinte Traian Băsescu a avut o reacție vineri seară, pe Facebook, în urma consultărilor de la Palatul Cotroceni pe care președintele Klaus Iohannis le-a avut cu liderii partidelor parlamentare, precum și cu unii reprezentanți ai societății civile.

Băsescu susține că ”teatrul consultărilor” nu este altceva decât o ”mizerie provincială”., transmite b1.ro.

”Uneori, un președinte poate lucra și la imaginea lui. Dar dacă pentru imagine sacrifici stabilitatea guvernamentală, cu siguranță este un cost prea mare pentru țară, mai ales cînd știi numele premierului Cioloș pe care vrei să-l desemnezi. În afară desemnării imediate a premierului, teatrul consultărilor prelungite este o mizerie provincială care nu se ridică la nivelul celui mai important om în stat”, a notat Traian Băsescu.

După consultările cu reprezentanții partidelor, președintele Klaus Iohannis a avut vineri consltări cu reprezentanți ai societății civile. La finalul discuțiilor, șeful statului a anunțat că va merge  în Piață, precizând că nu va anunța nici ora, nici ziua pentru că nu vrea să facă din asta un eveniment media. De asemenea, Iohannis a spus că la sfârșitul săptămânii viitoare va veni cu o concluzie a discuțiilor.