spot_img
0.9 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasămediuBăsescu: Cei care mă fluieră sunt golani, derbedei plătiți

Băsescu: Cei care mă fluieră sunt golani, derbedei plătiți

-

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat luni seară la B1 Tv după ce a fost întimpinat în fața sediului televiziunii de un grup de contestatari că aceștia sunt oamenii lui Voiculescu, niște golani a fost caracterizarea evocată de fostul șef al statului.

Băsescu a spus că toată lumea îl vrea ieșit din politică: și Iohannis, și Ponta, și Macovei. Mai apoi Băsescu a spus că cei care îl fluieră în stradă sunt derbedei plătiți.

„Sunt echipa de zgomote a lui Voiculescu. E și prin media, se urmărește crearea unei presiuni pe mine, pe familie. Să renunț la politică, să mă sinucid cred că nu se așteaptă nimeni. Vă mărturisesc că am stat două luni în care n-am avut ieșiri publice și am constatat că degeaba stau. În alea două luni m-au tocat de dimineața până seara.
Cred că Iohannis nu e interesat deloc să rămân în politică, Ponta nu e interesat, nu știu de ce ar fi interesată doamna Macovei să rămân în politică. Eu sunt un cetățean liber care e fluierat de niște golani, hai să le spunem derbedei plătiți”, a declarat Băsescu.

Traian Băsescu acordă luni seară începând cu ora 19.00 pe B1 Tv.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img