spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasămediuBăsescu, atac la ambasadorul american: Subminează credibilitatea SUA şi vrea revenirea în...

Băsescu, atac la ambasadorul american: Subminează credibilitatea SUA şi vrea revenirea în anii 50

-

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a criticat, joi seară, la România TV, pe ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, despre care a spus că subminează pur şi simplu credibilitatea SUA în Romania, întrebând cum îşi permite acesta ”să stimuleze revenirea la anii ’50, în aplicarea legii în România, într-un stat aliat”.

- Reclama -

”Noi avem un ambasador foarte interesant care reprezintă SUA (Hans Klemm-n.r.). Ţineţi cont că sunt un om care a văzut şi a susţinut întotdeauna că avem nevoie de un parteneriat cu SUA. Deci nu sunt un anti-american. Ce face acest ambasador este să submineze pur şi simplu credibilitatea SUA în România. Şi românii încă iubesc SUA şi susţin parteneriatul cu SUA”, a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu.

Traian Băsescu a afirmat că Hans Klemm stimulează revenirea la anii 50 în aplicarea legii în România.

”Mă întreb cum domnul ambasador, care are o pildă în acţiunea Curţii Supreme a SUA, cum îşi permite să stimuleze revenirea la anii 50 în aplicarea legii în România, într-un stat aliat. Are cumva domnul ambasador ca obiectiv distrugerea credibilităţii SUA în România?”, a subliniat fostul şef de stat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img