spot_img
15.6 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăhighlightBăsescu, atac dur la Tăpălagă: Lingător de clanțe REPLICA JURNALISTULUI: Răgete și...

Băsescu, atac dur la Tăpălagă: Lingător de clanțe REPLICA JURNALISTULUI: Răgete și imaginar de cârciumă

-

Traian Băsescu îl atacă dur pe facebook pe jurnalistul Dan Tăpălagă de la hotnews.ro.

POSTAREA LUI TRAIAN BĂSESCU DE PE FACEBOOK:

Lingătorul de clanţe de ambasade occidentale şi admirator de picioare a lansat astăzi o teorie similară cu cea susţinută de Ponta şi televiziunile turnătorului bătrîn Felix precum şi de aceea a mai tînărului lui coleg de arme Ghiţă şi anume: Băsescu a protejat un grup de corupţi care abia acum, după plecarea acestuia de la Cotroceni poate fi anchetat.
Nimic mai neadevărat. Nu am protejat pe nimeni. Nu veţi găsi procuror, judecător sau poliţist care să poată confirma intervenţia mea pentru cineva.
Este însă un efort propagandistic uriaş al slugilor să dărîme schimbările din perioada 2004 – 2014, să nege această perioadă pentru a construi o statuie la umbra căreia să-şi găsească o funcţie de lingău şi dacă se poate să demonstreze că azi „cu dumneavoastră să trăiţi”, a început funcţionarea justiţiei.

UPDATE, 20.14: REPLICA LUI DAN TĂPĂLAGĂ:
”Asta-i tot ce mai are de spus un fost presedinte, o injuratura groasa fara argumente, un scuipat intre ochi? Atat mai poate, o jalnica lovitura sub centura? Ma uitam cu mila zilele trecute cum pune ziaristi expirati sa-i denigreze pe cei cativa ziaristi care au criticat-o pe Udrea. Pot sa inteleg ca 10% a ramas singura lui grija in viata, dupa cum singur a marturisit, dar ar putea macar sa elaboreze un atac inteligent, care sa merite osteneala. Zic sa mai incerce. Daca se poate fara interpusi, cu ceva idei, mai putine ragete si imaginar de carciuma. Ceva mai demn de un fost sef de stat.”

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...