spot_img
11.2 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăhighlightBăsescu aruncă BOMBA: Dacă e AŞA Maior şi Coldea trebuie arestaţi imediat,...

Băsescu aruncă BOMBA: Dacă e AŞA Maior şi Coldea trebuie arestaţi imediat, Kovesi să se autosesizeze

-

„Daca am facut aşa ceva înseamnă că şi şeful SRI si prim adjunctul trebuie arestati daca au protejat cumva actiuni infractionale si eu alături de ei. Dacă Maior si Coldea au protejat cumva activitati infracţionale alături de familia mea trebuie arestaţi imediat. Când un şef de stat incalca legea si cei care au incalcat-o alaturi de el trebuie sa fie arestati imediat. Să fie chemati imediat Maior si Coldea, iar daca au primit un astfel de ordin si daca l-au respectat alaturi de mine trebuie sa fim judecati. Kovesi poate să se autosesizeze şi să mă cheme pe mine si pe Maior si pe Coldea şi să ne ancheteze cum am dat eu ordin si ei cum au protejat infracţiuni in familia preşedintelui”, a spus fostul preşedinte Traian Băsescu joi seară la România TV.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a mai spus că „am avut momente în care am cerut informaţii de la serviciile secrete despre oameni care intr-un fel sau altul au intrat în legătură cu mine, dar niciodata nu am cerut serviciilor sa imi protejeze familia”.

- Advertisement -

Acuzaţia vehiculată în spaţiul public a fost că preşedintele Traian Băsescu a cerut o protecţie pentru a desfăşura o activitate care poate fi infracţională si aceasta poate ar putea fi pusa in legatura cu dosarul lui Mircea Băsescu.

Mircea Băsescua fost condamnat, joi, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel. Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.

- Advertisement -

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână sunt acuzaţi că ar fi luat bani de la familia lui Bercea Mondial pentru a-l scoate din închisoare. Magistrații au dispus ca și Marian Căpățână să își execute condamnarea, în același dosar, de 3 ani de detenție pentru complicitate la trafic de influență.

Instanţa a mai dispus confiscarea sumei de 265.000 de euro de la Marian Căpăţână, dar şi ridicarea sechestrului instituit pe bunurile lui Mircea Băsescu.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img