spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăAnalizeBașcanul Găgăuziei cu șeful PNL București

Bașcanul Găgăuziei cu șeful PNL București

-

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, a întreprins o vizită oficială în România, unde a avut o întrevedere cu Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6 al municipiului București și șeful PNL București.

Potrivit bașcanului, părțile și-au confirmat interesul reciproc în stabilirea relațiilor bilaterale sociale și economice.

Vlah și Ciucu au convenit să elaboreze și să semneze un acord de cooperare între Primăria mun. Comrat și Primăria Sectorului 6 al mun. București, precum și dotarea cu mobilier și echipament a clădirii liceului „Mihai Eminescu” din Comrat, care în prezent se află în construcție.

„Am venit să învățăm și să facem schimb de experiență. Vom învăța de la Dumneavoastră să dezvoltăm industria și sectorul IT. Trebuie să creăm oportunități pentru tinerii noștri și astfel să-i convingem să-și conecteze viitorul cu Găgăuzia. Vă mulțumim pentru gătința de a ne ajuta”, a spus Irina Vlah, care l-a invitat pe primar să participe la Forumul Invest Gagauzia 2021.

Bașcanul Găgăuziei s-a întâlnit, împreună cu ex-premierul Chiril Gaburici, și cu managerii mai multor companii mari care activează în România.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...