spot_img
19.2 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăAnalizeBaronul Roșu Ciorăpel face Târg de Crăciun cu țarcuri pentru vaccinați

Baronul Roșu Ciorăpel face Târg de Crăciun cu țarcuri pentru vaccinați

-

Targul de Craciun la Neamt, manifestare initiata de Ionel Arsene in anul 2016, dupa ce a preluat functia de presedinte al CJ Neamt, se va desfasura in acest an cu discriminari pe criterii medicale. Evenimentul de pe platoul Curtii Domnesti din Piatra Neamt, va dura 2 saptamani si va fi accesibil doar pentru vaccinati. Acestia vor sta intr-un țarc, in timp ce nevaccinatii vor sta pe langa. Adica vor fi discriminati pe banii lor, pentru ca si ei sunt platitori de taxe si impozite, dar nu vor avea acces la un eveniment public (platit de CJ Neamt din bani publici), langa privilegiatii care au ales sa se vaccineze.CJ Neamt a dat unda verde pentru organizarea Targului de Craciun, in sedinta extraordinara de marti, 16 noiembrie. La propunerea lui Arsene, majoritatea din CJ Neamt (PSD- ALDE- Pro Romania), a votat pentru discriminarea nemtenilor, si separarea lor intre vaccinati și nevaccinati, scrie TVM Neamț.

- Reclama -

Targul de Craciun costa in total aproape 100.000 de euro. 350.000 de lei de la CJ Neamt, iar diferenta va fi suportata de Primaria Piatra Neamt. Sloganul Targului este ”Daruieste iubirea”.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...