spot_img
17.7 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăhighlightBaronul Oprișan, odă pentru Iohannis la Festivalul Bachus

Baronul Oprișan, odă pentru Iohannis la Festivalul Bachus

-

Cel mai scump festival din țară, Bachus, s-a deschis la Focșani, scrie vrancea24.ro. Festivalul este în fiecare an folosit electoral de baronul de Vrancea, Marian Oprișan.

- Reclama -

Siteul a analizat discurusul șefului CJ Vrancea, Marian Oprișan:

Doar discursul său din acest an a fost altul, în care nu a mai făcut vorbire deloc de Victor Ponta, Liviu Dragnea sau realizările guvernării PSD, ci mulțumirile sale s-au îndreptat direct spre președintele Klaus Iohannis (secunda 40), care a fost reprezentat la Focșani de consilierul prezidenţial Andrei Muraru, pe al cărui nume Oprişan n-a ştiut să-l spună. Se pare că baronul a uitat că, în urmă cu un an, el şi acoliţii lui umblau prin Vrancea spunând tuturor că Iohannis le va vinde copiii, astăzi s-a făcut cu uşurinţă preş în faţa unei audienţe slabe.

“Vreau să mulțumesc președintelui României, Klaus Werner Iohannis, care astăzi ne-a trimis un mesager, pe consilierul prezidențial al domniei sale care este alături de noi”, a spus Oprișan mulțimii.

De ce a ales să-i mulțumească Oprișan lui Iohannis, cu puțin timp înainte de un deznodământ în dosarul său de corupție de la Cluj, vă lăsăm pe voi, cititorii, să vă exprimați.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img