Euro Proiect, firma familiei liderului liberal Nini Sapunaru, a avut în 2014 un profit de aproape trei ori mai mare decât în 2013. Performanţa vine în contextul colaborării cu Consiliul Judeţean la amenajarea Crângului Petreşti, scrie Ziarul de Vrancea.

Profitul firmei de proiectări Euro Proiect SRL a crescut spectaculos anul trecut, în comparaţie cu anii precedenţi. Deputatul liberal Nini Săpunaru a deţinut 49,5% din acţiuni până în 2013, când s-a retras după ce a fost nominalizat de PNL pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi imediat au apărut informaţii că procurorii DNA cercetează firma. Tot în 2013 a demarat proiectul de amenajare a Crângului Petreşti, o investiţie estimată la peste 5 milioane de euro, unde documentaţia a fost realizată de Euro Proiect. Firma este controlată acum de omul de afaceri Dorinel Modreanu, cumnatul lui Nini Săpunaru, cel care deţinea restul de acţiuni şi până la retragerea “forţată” a parlamentarului din afaceri.

Firma a avut numeroase contracte cu primăriile liberale din judeţ şi nu numai. Colaborarea cu Consiliul Judeţean a avut loc când PSD şi PNL au guvernat împreună sub umbrela USL. Deşi cele două partide s-au despărţit, iar liberalii sunt acum în opoziţie, afacerile au continuat fără probleme.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?