spot_img
31 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăAnalizeBaronul Galben de Maramureș și Ministrul Dandana, ”progresişti travestiţi în liberali”, vor...

Baronul Galben de Maramureș și Ministrul Dandana, ”progresişti travestiţi în liberali”, vor excluderi din partid

-

Susţinătorii lui Florin Cîţu s-au declarat nemulţumiţi în şedinţa de vineri a Biroului Permanent Naţional (BPN) al PNL de faptul că sunt numiţi ”progresişti travestiţi în liberali” de către propriii colegi şi au cerut ca membrii de partid care aduc ”atacuri de cea mai joasă speţ”ă să se situeze de drept în afara formaţiunii, au declarat surse participante la şedinţă pentru News.ro.

- Reclama -

Problema criticilor în public a fost ridicată de preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan.

- Advertisement -

”În ultimul timp sunt foarte mulţi colegi ai noştri care atacă liderii Partidului Naţional Liberal, care atacă preşedinţii de organizaţii pentru poziţionarea lor într-un mod cel mai josnic. Şi eu am câteva cazuri la Maramureş, nu am făcut caz de acest lucru, însă cred că ar trebui să înceteze atacurile de cea mai joasă speţă între colegi. Nu sunt de acord ca anumiţi colegi să ne atace într-un mod josnic. Vă fac propunerea să dăm un vot ca orice coleg din PNL care are poziţii publice împotriva PNL, împotriva premierului, a preşedintelui să se situeze de drept în afara PNL, nu este corect acest lucru”, a solicitat Ionel Bogdan la finalul BPN.

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a spus că nu este necesar un astfel de vot deoarece există prevedere în statutul partidului care sancţionează atacurile publice din interior la adresa liderilor formaţiunii.

- Advertisement -

”Aş vrea să vă dau un exemplu de deputat PNL, n-o să-i dau numele, îl boxează pe Cîţu. Că-l boxează pe Cîţu, nu mă deranjează, dar ne face pe toţi progresişti travestiţi în liberali”, s-a plâns şi Virgil Popescu, liderul PNL Mehedinţi.

Potrivit surselor News.ro, este vorba despre deputatul Daniel Gheorghe, susţinător al taberei Orban.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img