Bârfe cu soția șefului demis al Poliției Caracal

0
178

Soţia poliţistului demis de la conducerea Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, este şefa unui post de poliţie de lângă localitatea Alexandrei. În localitate se zvoneşte că Violeta Mirea i-ar fi certat pe părinţii Alexandrei, în noaptea dispariţiei.

Primarul localităţii Dobrosloveni, comuna natală a Alexandrei, Tudoraşcu Gheorghe, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că soţia poliţistului demis de la conducerea Poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, este şefa postului de poliţie Osica.

Osica se află la câţiva kilometri de Dobrosloveni.

Întrebat ce ştie despre zvonurile potrivit cărora Violeta Mirea s-ar fi certat cu părinţii Alexandrei în noaptea dispariţiei tinerei, primarul a răspuns: „aşa se vorbeşte, că i-ar fi certat pe părinţi.Nu ştiu motivul, nu am participat la discuţie. E o tensiune negativă care pluteşte şi nu e cazul să o amplificăm”.

În comuna de unde provine Alexandra nu există Poliţie după ora 16.00, iar postul e închis şi în weekend. În caz de nevoie, oamenii sună la 112, iar un echipaj poate ajunge în aproximativ 30 de minute de la apel, susţinea primarul din Dobrosloveni. Gheorghe Tudoraşcu declara că din 2009, în comuna pe care o conduce postul de poliţie este închis în weekend, iar în cursul săptămânii funcţionează doar până la ora 16.00.