spot_img
32.1 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăAnalizeBanda de români care a șocat Dublinul

Banda de români care a șocat Dublinul

-

O bandă de infractori români este suspectată de implicare într-un incident violent în centrul oraşului Dublin, după ce membrii ei ar fi urmărit şi lovit o maşină şi apoi ar fi înjunghiat un bărbat din maşina tamponată, relatează luni The Irish Mirror citată de agerpres.

- Reclama -

Atacul şocant s-a petrecut luni în apropierea staţiei Connolly din centrul Dublinului, iar în urma lui un bărbat a fost înjunghiat la cap şi pe corp.

„Asta a urmat după o dispută de mai devreme. Două maşini cu mai mulţi oameni la bord au trecut prin oraş în mare viteză. Există multe imagini filmate de camerele de luat vederi şi anchetatorii sunt încrezători că îi vor găsi pe cei implicaţi”, a declarat o sursă citată de ziar.

Bărbatul rănit, care era pasager în maşina lovită, a fost transportat de urgenţă la spital.

El şi şoferul au fugit din maşină după ce a fost tamponată şi un număr de bărbaţi din a doua maşină au sărit din autovehicul şi au plecat în urmărirea lui.

Grupul de până la cinci bărbaţi l-a ajuns din urmă în apropierea Custom House Plaza, unde victima a fost înjunghiată şi bătută. Şoferul maşinii în care se afla bărbatul rănit a scăpat nevătămat.

Incidentul de la prima oră a dimineţii a dus la întârzieri majore pentru navetiştii care se grăbeau spre serviciu, notează The Irish Mirror.

„Gardai investighează un incident care s-a produs la Beresford Place, Dublin, aproximativ la ora 05.00 dimineaţă, luni 13 august”, a precizat poliţia locală.

„Din investigaţia iniţială am dedus că o maşină a fost lovită de o altă maşină în Beresford Place, iar şoferul şi un pasager al maşinii tamponate au fugit şi au fost urmăriţi de un număr de bărbaţi din a doua maşină. Pasagerul de circa 30 de ani a suferit un număr de răni după ce a fost agresat lângă Custom House Plaza, iar şoferul nu a fost rănit”, au adăugat oamenii legii.

„Bărbatul rănit beneficiază de tratament la spitalul universitar Mater Misericordiae, iar rănile nu îi pun în pericol viaţa”, a mai menţionat Gardai.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...