spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăDezvaluiriBancherul #rezist, 300 milioane de euro de la guvernul Orban: ”De unde...

Bancherul #rezist, 300 milioane de euro de la guvernul Orban: ”De unde să ai bani pentru alocaţia copiilor cînd ai „asistaţi sociali” bancheri, de lux. Noapte bună copii”

-

Protestele bancherului dau roade: a venit OUG-ul nocturn în viteză pentru a „legaliza” furtul. Vă mai amintiţi acum două ierni cum titra presa: „Şeful Raiffeisen România a protestat în faţa Guvernului”. „Lumea bună” se fotografia cu „investitorul strategic” faţa luminoasă a marelui business. „Băncile sunt cu noi.”Bancherul Groningen era şef la Raiffeisen România şi era în piaţă, avangarda revoluţiei. Tot el era şef pe la Consiliul Consultativ care decide cine face parte şi cine nu din Consiliul Concurenţei, plus membru în Consiliul de Supraveghere al Fondului Proprietatea, alături de fostul ambasador al SUA în România, Gittenstein, a scris pe facebook scriitorul Vasile Ernu.

Cînd un bancher de talia asta e în fruntea protestelor (chiar dacă sunt legitime şi PSD merita un protest) eu am mari reţineri. Nu pot protesta lîngă bancheri, zona cea mai coruptă la nivel global şi nucleul dur al puterii globale. Ştiu bine că interesele omului simplu şi interesele bancherilor sunt diametral opuse.Şi iată că au venit rezultatele: bancherul Groningen a învins.Şi ziua şi noaptea. După ce au trecut cele 25 de OUG PNListe aflăm că pe lîngă „privatizarea” sănătăţii mai avem o surpriză. Băncile – BCR Banca pentru Locuinte şi Raiffeisen Banca pentru Locuinte – care au fost condamnate de ICCJ, în baza unui raport al Curţii de Conturi şi care trebuiau să restituie Statului român suma de 1,3 miliarde lei, bani publici pe care i-a utilizat ilegal, acum este scutită de această datorie printr-un OUG. Iată că protestele #rezist ale bancherilor dau roade. De unde să ai bani pentru alocaţia copiilor cînd ai „asistaţi sociali” bancheri, de lux. Au şi bancherii copii. Noapte bună copii. Se poate dormi liniştit. În ţară e linişte totală. Iată un furt de milioane (300 milioane Euro), cu încălcări grave de lege, făcut pe faţă, acoperit legal, care nu deranjează pe nimeni, mai afirmă Ernu.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...