Bădălău, atacat de fostul său om de casă: A scăpat de dosare peste noapte. Vroia Curtea de Conturi

0
163

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, îl atacă dur pe Niculae Bădălău, despre care spune că, deşi a fost susţinut de Liviu Dragnea, acum îi pregăteşte lovitura de graţie pentru că nu l-a numit la Curtea de Conturi. Cuc îl acuză pe Bădălău că a scăpat de dosare peste noapte.

Cuc a fost omul de casă al lui Bădălău.

„Caragiale s-ar fi simţit mai ceva ca peştele în apă în aceste zile, în peisajul politic de la noi, de un ridicol inimaginabil… Aici unde duşmanii politici îşi zâmbesc şi par prieteni şi unde oamenii fără caracter se erijează în maeştrii moralităţii, verticalităţii şi revoluţionarii PSD-ului. Culmea este că despre un “ilustru politician”, proaspăt instalat în funcţia de preşedinte la PSD Giurgiu se pot spune atât de multe, mai puţin că are caracter. Liviu Dragnea l-a girat în momente cheie pentru că mai apoi, acelaşi senator, cu agendă proprie şi cu planuri de mărire fără seamăn, să îi plănuiească lovitura de graţie, supărat fiind că nu a pus mâna pe Curtea de Conturi la care visa atât de mult”, scrie Răzvan Cuc, pe Facebook.

Postarea fostului ministru al Transporturilor este însoţită de o fotografie cu Niculae Bădălău.

„Ştiu că în politică nu poate fi vorba despre sentimente, sau de resentimente, dar cu siguranţă este despre “oameni“ şi verticalitate. Senatorul în cauza, cu grave probleme de imagine, este cel mai vocal PSD-ist când vine vorba de vulnerabilităţile liderului Liviu Dragnea, deşi chiar el a avut câteva dosare de care se pare că a scăpat,culmea, închise peste noapte. Să nu uităm ca noul-vechiul preşedinte PSD Giurgiu este, cu siguranţă, singurul mare PSD-ist care a putut jigni iremediabil diaspora. Eu ştiu şi am trăit pe pielea mea cuvintele lui Nicolae Iorga, cel care spunea că „sunt succese care te înjosesc şi înfrângeri care te înalţă!”, dar nu pot accepta ipocrizia ridicată la rang de artă politică! Sunt de acord că e nevoie de o analiză la sânge şi de curăţenie în politică, dar dacă ea se va face atunci ar trebui să fie aplicată echidistant pentru toţi şi apoi să avem pretenţia de-a vorbi despre paşii de urmat în PSD”, mai spune fostul ministru.