spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasămediuAvocatul lui Iulian Bădescu, William Brînză: Confruntarea cu denunțătorul Capră s-a amânat

Avocatul lui Iulian Bădescu, William Brînză: Confruntarea cu denunțătorul Capră s-a amânat

-

Avocatul lui Iulian Bădescu, William Brțnză, a declarat, vineri, la ieșirea din sediul DNA Ploiești, unde trebuia să aibă loc confruntarea cu denunțătorul Daniel Capră, că acesta s-a amânat pentru săptămâna viitoare, transmite Agerpres.
Întrebat care este motivul pentru care confruntarea dintre cei doi nu a mai avut loc, Brînză a spus că apărarea nu a putut studia dosarul. În continuare în sediul DNA Ploiești se află atât Iulian Bădescu, cât și Daniel Capră, care vor fi transportați în arest.

- Reclama -

Primarul demisionar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, și denunțătorul din dosarul acestuia, Daniel Capră, finanțator al FC Petrolul Ploiești, ambii aflați în stare de arest preventiv, au fost aduși vineri dimineață la sediul DNA Ploiești pentru confruntare.

Iulian Bădescu a fost arestat preventiv săptămâna trecută, el fiind acuzat de luare de mită și abuz în serviciu într-un dosar instrumentat de DNA care vizează acordarea de fonduri de la bugetul local echipei de fotbal FC Petrolul Ploiești.

Daniel Capră, finanțator al Petrolului Ploiești, trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro, este denunțător în dosarul în dosarul lui Bădescu cu privire la infracțiunea de luare de mită.

Avocatul lui Bădescu, Tănase Plăiașu, a arătat la finalul ședinței în care Tribunalul Prahova a analizat cererea procurorilor privind arestarea preventivă că probele privind infracțiunea de luare de mită se bazează pe un denunț făcut de finanțatorul FC Petrolul, Daniel Capră, care este susținut de o declarație a fratelui său, Nicolae Capră, și a concubinei acestuia din urmă.

”Din punct de vedere legal, ca și probă este recunoscută declarația martorului pentru că este sub jurământ, dar asta nu înseamnă că judecătorul nu ține cont de unde izvorăște declarația, de gradul de rudenie și de interese”, a explicat, la acel moment, Plăiașu.

De altfel, Iulian Bădescu a declarat atunci când a fost adus la sediul DNA Ploiești pentru audieri, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliul său și la sediul Primăriei, că „probabil” Daniel Capră a făcut denunț împotriva sa.

”Probabil dl. Capră, de acolo din arest, a fost sfătuit sau presat să dea o declarație împotriva mea. Acest zvon este de foarte mult timp în piața ploieșteană, că dl. Capră negociază eliberarea sa”, a afirmat, la acel moment, Bădescu.

Iulian Bădescu a demisionat din funcția de primar al Ploieștiului, renunțând, de asemenea, la toate funcțiile pe care de deținea în PSD Prahova și în PSD Ploiești, inclusiv la calitate de membru al acestui partid.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...