spot_img
28.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăDezvaluiriAvocatul lui Iohannis și Ludovic Orban, turnătorul lui Filip

Avocatul lui Iohannis și Ludovic Orban, turnătorul lui Filip

-

Pe Iulius Filip l-a turnat în închisoare un securist acoperit, cu nume conspirativ MIRON (spune Sorina Ruxandra Matei în emisiunea ei). Acest Miron este Gheorghe Musat, avocatul lui Iohannis în dosarul caselor sale, a scris avocata Ingrid Mocanu pe facebook.

- Reclama -

Mușat a fost timp de 13 ani ofiter de Securitate (1970-1983), dupa care este trecut in rezerva si devine avocat. In 1984, este arestat pentru ca a dezvaluit unor cunostinte ca fusese securist si este condamnat la inchisoare. Face 4 ani de detentie la Aiud, unde este din nou recrutat de Securitate ca informator, avand numele conspirativ MIRON. Isi indeplineste constiincios datoria si intocmeste 100 de note informative despre colegii sai de celula, majoritatea condamnati politic. Printre ei și Iulius Filip. Acum înțelegeți legăturile lui Iohannis cu fosta Securitate? Un Securist turnător, inclusiv al lui Filip (așa cum spuneau ei, trebuia să devii informator ca să ieși liberat condiționat) îi este avocat. Cum să îl demită pe torționarul lui Filip dacă pe turnătorul lui Filip și l-a luat avocat?, a mai scris Mocanu.

UPDATE: Ea a adăugat si un ps: Musat a fost și avocatul lui Ludovic Orban în dosarul DNA in care liderul PNL a fost achitat.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...