spot_img
16.8 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăDezvaluiriAvocatul Bamboo susține că focul ar fi fost pus/ Anchetatorii NEAGĂ varianta

Avocatul Bamboo susține că focul ar fi fost pus/ Anchetatorii NEAGĂ varianta

-

Cătălin Dancu, avocatul reprezentanţilor clubului Bamboo, susţine că incendiul care a mistuit clubul Bamboo a fost pus, el argumentând cu faptul că angajaţi ai clubului ar fi semnalat prezenţa unor persoane necunoscute în zona fostei săli de fitness a localului, folosită în prezent ca depozit, transmite news.ro.

- Reclama -

A avut loc o audiere despre cum au decurs evenimentele în acea seară, s-au lămurit şi procurorii despre măsurile de protecţie şi siguranţă din club. Datele confirmă că incendiul a fost pus din zona fostei săli de fitness de către persoane necunoscute aflate în acea zonă. Au fost identificate persoane necunoscute clubului care se aflau în această zonă. Nu este adevărată nicio susţinere privitoare la faptul că incendiul ar proveni ca urmare a fumatului în incinta clubului. Toţi angajaţii au intervenit şi persoanele clienţi care fumau fie imediat au fost obligaţi să stingă ţigările fie au fost evacuaţi, pentru că clubul Bamboo deţine un loc privat în care se poate fuma conform standardelor, deci nu era nevoie să se fumeze în club, a afirmat Dancu după audierile de la Poliţia Capitalei.

„Nu există niciun indiciu cu referire la o mână criminală, așa cum s-a vehiculat. Cercetarea încă nu a început în ceea ce privește structura, locul de unde a pornit incendiul și cum anume s-a propagat. Urmează ca, după ce avem definitivate aceste lucruri, să fie analizate cele mai bune ipoteze de lucru și principala versiune a ceea ce s-a întâmplat”, a declarat șeful Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, Radu Gavriș, aflat duminică la fața locului, împreună cu procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București Mihai Prună.

Precizarea anchetatorilor vine după ce creatorul de modă Cătălin Botezatu, fost acționar al firmei care operează clubul Bamboo, a declarat sâmbătă că „e posibil să fi fost pus foc de cineva”, deoarece clubul avea „dușmani”.

De asemenea, avocatul patronilor de la Bamboo, Cătălin Dancu, a spus duminică, la Poliția Capitalei, că din datele pe care le are rezultă că focul ar fi fost pus de cineva.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img