spot_img
26.1 C
București
duminică, octombrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriAvocata Elena Radu: S-a dus președintele "tuturor" avocaților la DNA și s-a...

Avocata Elena Radu: S-a dus președintele „tuturor” avocaților la DNA și s-a „pupat” cu ei

-

de Elena Radu, avocat

- Reclama -

Cititi comunicatul DNA: S-a dus presedintele „tuturor” avocatilor la DNA si s-a „pupat” cu ei

In conditiile in care avocatul si procurorul sunt „parti” adverse in dosarele penale, presedintele Briciu s-a dus sa bata palma pentru „colaborare”

In aceste conditii:

– stimati cetateni: ce parere aveti dvs de avocatul care ar trebui sa va apere? Va v-a mai apara el?

– stimati colegi avocati, fata de noile dispozitii ale art. 139 ind 1 CPP cu inregistrarile facute de SRI pentru infractiunile de inclusiv 5 ani (probe clasificate in procesul penal impotriva avocatului conform deciziei CCR 284/2023) si prevederile art. 289 CP (inducerea în eroare a organelor judiciare); art. 269 Cod Penal (favorizarea infractorului), art 272 (favorizarea infractorului); art. 275 (sustragerea sau distrugerea de probe sau înscrisuri) credeti ca vom deveni inculpati pentru strategiile de aparare discutate cu clientii?

Ieri am fost predati SRI ului si STS ului.

Azi am fost predati DNA-ului.

Poate va faceti, totusi, timp 2 ore si pentru independenta si libertatea dvs., precum si pentru existenta profesiei care reprezinta sursa dvs de venit pentru cele necesare traiului, sa cititi si sa analizati ce am scris aici (luand in condiderare si cum se deruleaza totul „vertiginos”): https://www.juridice.ro/…/baroul-bucuresti-ultimul…

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img