spot_img
29.1 C
București
joi, septembrie 21, 2023
AcasăDezvaluiri#Avionpierdutpeotopeni/ EXCLUSIV: Generalul Securității de la Otopeni și clanul Ciobanu din SRI/...

#Avionpierdutpeotopeni/ EXCLUSIV: Generalul Securității de la Otopeni și clanul Ciobanu din SRI/ SRI pentru FLUX 24: Ce treabă are SRI cu niște cetățeni plimbați aiurea prin aeroport?

-

Asta e deja rea intentie, in cazul aeroportului. Atributiile SRI in aeroport sunt foarte clare: noi facem controlul de securitate al bagajelor la plecari, niciodata la sosiri! In plus, asiguram paza in spatiile publice din aeroport pentru a preveni eventuale atacuri. Ce treaba are SRI cu niste cetateni plimbati de firma de handling aiurea prin aeroport? Noi nu monitorizam pasagerii care intra in Romania. Nu intra in atributiile noastre. Ei au facut controlul de securitate la plecare in tara de unde provin. Verificarea la sosire o face politia de frontiera, a precizat pentru FLUX 24 Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt al SRI. 

- Reclama -

FLUX 24 a informat sâmbătă despre un incident de securitate care a avut loc în urmă cu câteva zile pe aeroportul Henri Coandă/Otopeni.

O breşă de securitate uriasă a fost creată, marţi, pe Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni. Peste 180 de pasageri au intrat în România fără să-i întrebe nimeni de sănătate.Un ploiestean  a povestit pe Facebook cum a asistat, pe aeroportul Otopeni, la un incident de securitate demn sa dea fiori reci tuturor sefilor serviciilor secrete din Romania.

Poliţia de Frontieră a deschis o anchetă pentru neglijenţă în serviciu, după ce zeci de pasageri ai unei curse charter din Grecia nu au mai fost controlaţi când au ajuns pe Aeroportul “Henri Coandă” Otopeni, întrucât au fost duşi la sosiri interne.

“Aeroportul Henri Coandă Bucureşti, locul trei în materie de securitate, în Europa.Din cele peste 40 de aeroporturi europene luate în calcul în topul „Routes Europe Awards 2013”, Aeroportul Henri Coandă Bucureşti – Otopeni a fost clasat pe locul trei în materie de securitate, decisive fiind dotările filtrelor de control şi sistemul de supraveghere video folosit de Serviciul Român de Informaţii şi de Poliţie.”, se spune pe pagina oficială a SRI.

CITIȚI ȘI: EXPLOZIV/ SRI ascunde scandalul avionului pierdut pe Otopeni/ UPDATE: Anchetă a Poliției de Frontieră

Aeroportul Otopeni se află în sfera de acțiune a Brigării Antiteroriste a SRI.

Omul cheie de pe Otopeni este generalul Florea Ciobanu, adjunctul comandantului Brigăzii Antiteroriste a SRI.

Șeful anti tero din SRI este generalul Sorin Cosma despre care FLUX 24 a făcut mai multe dezvăluiri. Cosma este protejatul lui Coldea, iar Ciobanu protejatul lui Cosma( foto cu cei trei)

CITIȘI ȘI:EXCLUSIV/ Secretele generalului cheie din SRI din locul unde a murit șeful #HexiPharma

Ciobanu a intrat în Securitate în perioada comunistă. Originar din Melineşti, judeţul Dolj, a intrat în PCR, unde s-a făcut remarcat pentru lupta împotriva dușmanilor de clasă și a fost trimis să facă Școala de Securitate. A ajuns mai apoi în SRI.

Ciobanu şi-a adus soţia şi sora în noua Securitate a poporului, după principiul că vigilenţa este cea de-a doua mamă a antiteroristului. Astfel, pe Ligia Ciobanu, cea de-a doua sa soţie, a promovat-o de la gradul de plutonier la locotenent-colonel, în cadrul Direcţiei N a SRI, de monitorizare a presei. Pe sora sa, Anca Ciobanu, a promovat-o de la gradul de plutonier la maior, în cadrul Brigăzii Antitero a SRI, scriau Cațavencii.

Florea Ciobanu, adjunctul comandantului Brigăzii Antiteroriste, căruia i-au plăcut toată viaţa oile. Păi, să vă zic cum a făcut-o de oaie, Ciobanu. Colonelul Constantin Gogârlă este adjunctul şi naşul său de cununie.Locotenent-colonelul Claudiu Pă­un, director la Aeroportul Băneasa, este nepotul neveste-sii şi finul lor de cununie. Locotenent-colonelul Aurel Dinu este omul de casă al generalului, fiind dispus nu o dată să facă piaţa – îi place cel mai mult să care gogoşari şi gogonele cu căruciorul de butelii – sau să plimbe câinele, deşi Ciobanu nu are aşa ceva, iar nevestele lor lucrează în acelaşi compartiment al SRI. Maiorul Cosmin Manda îi este văr primar şi şef de birou în cadrul Aeroportului „Henri Coandă“. La nea­murile sau apropiaţii ăştia, care ar mai trebui răsfiraţi cu câte o detaşare pe la secţiile judeţene, mai trebuie trecută şi o anexă de ţuţări: locotenent-colonelul Losniţă, adjunctul pe linie de intervenţie al generalului, având o nemaipomenită vocaţie de unguent, să-l pui pe rană, nu alta, dar şi reputaţia că se poate băga sub piele mai adânc ca râia, ceea ce a şi făcut neîntârziat, obţinând un fel de licenţă sau dispensă de la mai-marii SRI pentru a-şi fonda o firmă de pază, la care acţionari sunt foşti ofiţeri din componenţa Brigăzii Antitero. O ţuţăriţă de excepţie este căpităneasa Mariana Iorga, careia îi place să spele geamurile de la viloiul generalului din satul Izvorani, ajutată de căpităneasa Mariana Onete, năşită de Mariana Iorga, mai dezvăluiau cei de la Cațavencii.

CHEF ÎN OTOPENI AL BAT, 2010

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img