spot_img
20 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăEconomieAgriculturaAventurile vânătorești în România ale fiului lui Trump și a Regelui Juan...

Aventurile vânătorești în România ale fiului lui Trump și a Regelui Juan Carlos al Spaniei: A ucis 5 femele de urşi însărcinate

-

Fondatoarea rezervaţiei de urşi din Zărneşti, Cristina Lapis, spune că în România se organizează „safari-uri” pentru clienții bogați din Occident. Potrivit acesteia, fiul lui Donald Trump a venit aici să vâneze, la fel ca și regele spaniol Juan Carlos, care a ucis cinci femele de urşi însărcinate.

- Reclama -

Cristina Lapis, fondatoarea Rezervaţiei de urşi bruni „Libearty“ din Zărneşti, a făcut această declaraţie pentru un corespondent Ouest France, care a venit la Zărneşti, în judeţul Braşov, pentru a vizita Sanctuarul.

La finalul articolului, Cristina Lapis vorbeşte despre cât de greu se schimbă mentalităţile în România şi face o declaraţie tulburătoare despre modul în care uciderea urşilor din România este motiv de „distracţie“ pentru străini.

„România are cea mai mare populaţie de urşi bruni din Europa, estimată la 5000 de exemplare, 60% din populaţia de urşi a continentului. Este o adevărată avere, care trebuie păstrată! Cu toate acestea, legea permite încă vânătorilor să ucidă aceste animale. Mai rău, sunt organizate “safari-uri” pentru clienții bogați din Occident. Fiul lui Trump a venit aici să vâneze, la fel ca și regele spaniol, Juan Carlos, care a ucis cinci femele de urşi însărcinate, în timpul unei petreceri de vânătoare! Atâta timp cât este permisă această practică lucrativă și nu li se va interzice să plece cu capul animalului sub formă de trofeu, nimic nu se va schimba”, a declarat Cristina Lapis, pentru Ouest France.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...