spot_img
31.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăActualitateAventurile avocatei lui Clotilde care pierde procese pe mulți bani publici și...

Aventurile avocatei lui Clotilde care pierde procese pe mulți bani publici și pentru useristul Coliban la Brașov

-

Avocata dnei Armand are un contract generos plătit din bani publici. Până în iunie, Georgiana Trandafir a încasat, potrivit  unui raspuns PS1, pentru SpotMedia.ro, 83.000 de lei pentru litigiile cu Romprest, majoritar pierdute.Dna Trandafir are un tarif remarcabil de 470/lei fără TVA pe oră, cel mai mare dintre cele pe care le plătește PS1 pentru servicii juridice.În paranteză fie zis, dna Trandafir pare cumva abonată pe la primării, pe bani publici, și la Constanța, și la Brașov.Ori domnia sa nu este capabilă să o îndrume juridic inteligent și eficient pe dna Armand, ori dna primar nu o ascultă. Dar faptul că dna Trandafir a susținut în postări publice pe Facebook aberația contractului nul cu Romprest nu este chiar încurajator pentru client.Luni de zile dna Armand a vândut iluzii: anulăm, nu plătim, mafia, șantaj, nu cedăm. A construit o imagine de amazoană după care mulți români tanjesc după plecarea dnei Kovesi la EPO.Și luni de zile nu a făcut nimic tocmai în direcția promisă.A avut și stare de alertă, are și împuternicirea Consiliului Local. Și? Concret, ce a obținut? Foarte probabil, fără o acțiune de reziliere inteligentă, care nu se arată, se îndreaptă spre un dezastru financiar din bani publici, scrie Ioana Ene Dogioiu pe Spotmedia.

- Reclama -

Aventurile brașovence ale avocatei lui Clotilde:

- Advertisement -

Firma de avocatură care apără interesele P&P a repurtat un nou succes în procesul cu Primăria Braşov, reprezentată de avocata adusă pe bani grei de către primarul Allen Coliban, respectiv Gabriela Trandafirscria recent News Bv.

Diferenţa între avocaţi este că P&P tot câştigă cu plata unor cheltuieli de judecată de 2.000 de lei, iar Coliban a dispus până la această oră plăţi de vreo 24.000 de euro (470 de lei pe oră plus TVA)! Că deh, obrazul subțire al primarului USR cu cheltuială din bani publici se ține…Trebuie spus faptul că, la cererea consilierilor locali, care i-au cerut socoteală primarului pentru plata unei avocate care tot pierde procesele, Trandafir a venit să prezinte „devizul” de ore lucrate. Mai mult, le-a spus consilierilor că și timpul petrecut cu ei le va fi facturat…, mai spunea sursa citată.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img