spot_img
5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăAnalize"Avem meci la Miercurea Ciuc între Ungaria U18 și reprezentativa Ținutului Secuiesc...

„Avem meci la Miercurea Ciuc între Ungaria U18 și reprezentativa Ținutului Secuiesc la inaugurarea unui stadion CONSTRUIT PE TEREN ROMÂNESC! „

-

Opriți umilirea românilor în propria lor țară! Avem meci la Miercurea Ciuc între Ungaria U18 și reprezentativa Ținutului Secuiesc la inaugurarea unui stadion CONSTRUIT PE TEREN ROMÂNESC! Presa semnala ca Ținutul Secuiesc are echipa de fotbal înscrisă intr-un for internațional, echipa formată exclusiv din jucători de etnie maghiara încă din 2018.Echipa naționala a Ținutului Secuiesc. Singura diferenta fata de alte asemenea constructii este ca in aceasta nu apare vreun roman, pe când in celelalte naționale precum Sardinia sau Sicilia selecționatele se fac pe criterii geografice nu etnice….Până când îl lăsăm pe Victor Orbán și Guvernul maghiar să râdă de noi cu ajutorul unor autorități locale care demult ar fi trebuit puse sub acuzare de Parchet pentru complot sau trădare?, afirmă pe Facebook Dorin Valeriu Bădulescu, secretar general adjunct PMP.

La o cercetare atenta a faptelor se poate vedea lesne ca singurul scop al intervențiilor șmecherești ale Budapestei in Romania este crearea mentalității și menținerea ideii de autonomie și de stat care ar putea sa se alipească mai târziu Ungariei.Dacă nu ar fi ajutata din interior Ungaria nu ar putea face nimic.Guvernului României ii este la îndemâna o sesizare a Parchetului General pentru cercetarea autorităților locale care permit, încurajează și participă la aceste acțiuni de subminare politica și economică a statului roman.De ce nu face Guvernul un pas hotărât? Este prea important UDMR in arcul guvernării? Și dacă Guvernul nu face, Președintele ce păzește?Observați in fotografie steagul secuiesc pe tricourile jucătorilor? Pana unde tolerăm astfel de umilințe?, mai spune Bădulescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img