spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăUncategorizedAutoritățile Turciei au impus o interdicție temporară a acoperirii mass-media a exploziei...

Autoritățile Turciei au impus o interdicție temporară a acoperirii mass-media a exploziei de pe strada pietonală Istiklal Caddesi din Istanbul

-

Autoritățile Turciei au impus o interdicție temporară a acoperirii mass-media a exploziei de pe strada pietonală Istiklal Caddesi din Istanbul, a anunțat duminică Consiliul Suprem de Radio și Televiziune (RTUK).

- Reclama -

„A fost impusă o interdicție temporară pentru mediatizarea exploziei din 13 noiembrie din Beyoglu din Istanbul. Interdicția impune furnizorilor de servicii media să respecte principiile de distribuire a informațiilor indicate în legi, pentru a evita publicațiile care pot provoca teamă, panică și revolte în societate sau poate servi scopurilor organizațiilor teroriste”, a spus acesta.

Până la ridicarea interdicției, mijloacele de informare în masă nu pot face transmisiuni în direct de pe site, nu pot dezvălui informații legate de anchetă, nu pot posta fotografii și videoclipuri cu persoane rănite și ucise. De asemenea, este interzisă citarea surselor neoficiale. Mass-media au voie doar să citeze declarații oficiale.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img