spot_img
-0.6 C
București
joi, ianuarie 27, 2022
AcasăDezvaluiriAuto detonarea generalului SRI Dumbravă

Auto detonarea generalului SRI Dumbravă

-

Auto-denuntul lui Mitica.Dumbrava isi da arama pe fata. Iata auto-denuntul unui frustrat:Ne arata el ce dosare sunt, ce informatii, cine e vinovat si cine e inocent (vorba aia “las ca stim noi”), cum trebuie judecate, de cine si in ce fel, cine e incompatibil, cine e de la “est” sau de la vest (se vede ca nu a lucrat niciodata munca adevarata de informatii) si ce “stie” el. Acum intelegem foarte bine cum lucrau ei in campul tactic si cum decideau ei ce si cum, a scris pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

POSTAREA LUI DANIEL DRAGOMIR:

Cateva precizari:
1. Omul e atat de frustrat incat prevad ca se va auto-detona cu splendoare.
2. Daca asta a fost general, nu va lasati pacaliti de el. Va rog sa ma credeti ca nu toti generalii sunt asa. In toate serviciile noastre, sunt si oameni de mare calitate. 
3. Baiatul asta, in dorinta sa de razbunare si de atacare a serviciului, prezinta un risc contra-informativ grav.
4. Ca sa vedeti cine indrazneste sa vorbeasca de cine: Mircia Gutau chiar a facut lucruri pentru oameni in viata asta. Mergeti la Valcea si vedeti cu ochii vostri. Mitica a papat salariul statului ca un furacios (plagiat) si a carat in geanta niste plicuri galbene. Asta e tot ce a facut el pentru tara.
5. Din diferite motive, pe care nu le voi explica aici, factorul politic il acopera pe Dumbrava oprind declasificarea audierii sale de la Comisia SRI. Am adresat acum 4 luni o scrisoare deschisa domnului Manda si Directorului Hellvig. Fara raspuns pana azi. Romanii (abuzati sau ne-abuzati) au dreptul sa stie, sa inteleaga cine ne-a adus in starea in care suntem astazi.

In rest, sa ii uram cu totii, in cor, succes lui Dumbrava: zi-le Mitica, asa cum le zici tu nu le mai zice nimeni.
O duminica binecuvantata tuturor.

Later edit. Daca Mitica e atat de tare in gura, destept “epistemic”, bun si curat, sa vina la Valcea la anul sa candideze impotriva lui Gutau.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială