spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeAUR şi-a prezentat la Cluj-Napoca, candidaţii la alegerile din 9 iunie/ George...

AUR şi-a prezentat la Cluj-Napoca, candidaţii la alegerile din 9 iunie/ George Simion: Refuz să fiu prizonierul unei camarile de partid cum sunt restul politicienilor din România. Refuz să las AUR să devină un alt partid politic care parazitează statul român. Mai bine mor decât să văd această mişcare de redeşteptare naţională devenind fix monstrul pe care am jurat că îl vom distruge

-

AUR şi-a prezentat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, în Piaţa Avram Iancu din centrul oraşului, în cadrul Caravanei Patrioţi în Europa, candidaţii la alegerile din 9 iunie.

Prezentarea candidaţilor AUR a fost deschisă de liderul AUR George Simion, ”care le-a spus celor prezenţi că nu mai avem voie să fim români în ţara noastră, nu mai avem voie să ne încălzim cu lemne, nu mai avem voie să avem maşini, să mergem liberi pe unde vrem, ne condiţionează ei ca în pandemie, perioadă în care Ursula von der Leyen şi toată mafia de la nivel european câştigau bani din vaccinuri”, anunţă formaţiunea.

- Advertisement -

”Astea sunt adevăruri pe care să nu le spunem? Idei antieuropene? Eu cred că sunt idei româneşti şi europene. Mă bucur că mă aflu aici, la Cluj, între voi. Am venit aici să declar public război sistemului care ne-a ţinut ţara la pământ în ultimii 34 de ani. Şi pe noi au vrut să ne îngroape, dar nu au ştiut că suntem seminţe. Am venit aici să proclam că eu nu voi mai permite ca securiştii să ne dicteze destinul”, a spus George Simion

. ”Sunt la Cluj, printre voi, să mă lupt cu capetele de hidră ale Partidul Comasat. Cu Boc, cu Alin Tişe, cu Rus, şi cu domn profesor Dâncu…cu tatăl lor, cel care se pune pe afişe. Partidul Comasat există de mult timp aici la Cluj, sunt împreună din 2004. Trebuie să se lupte cineva cu toţi nenorociţii care şi-au bătut joc de români în ultimele decade. Cu ei ne luptăm, cu ei ducem bătălia pentru viitorul României. Credeţi cumva că marele apărător al patriei române, Avram Iancu, nu a ştiut de la bun început la ce se înhamă? Nu a înţeles riscurile? Oh, le-a înţeles foarte bine. Şi şi-a continuat lupta până la capăt, indiferent de circumstanţe, indiferent de greutăţile întâmpinate. Nu a cedat, ci a unit în jurul său alţi nebuni frumoşi care au îndrăznit să creadă în idealul ţării noastre. Vă spun acum, aici, acelaşi lucru pe care l-am declarat şi la Bucureşti. Refuz să fiu prizonierul unei camarile de partid cum sunt restul politicienilor din România. Refuz să las AUR să devină un alt partid politic care parazitează statul român. Mai bine mor decât să văd această mişcare de redeşteptare naţională devenind fix monstrul pe care am jurat că îl vom distruge. Pentru asta pregătim oastea pentru 9 iunie. Să redăm puterea în mâinile românilor. În Parlamentul European îl trimitem pe Claudiu Târziu. Nu pe Rareş Bogdan. Claudiu, după cum vedeţi, nu se pensează! Îi trimitem pe Gheorghe Piperea şi pe Cristrian Terheş, nu pe Ghiţă Falcă şi pe hoţul Virgil de la Energie! Este momentul pentru o nouă clasă politică”, a conchis George Simion.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img