spot_img
18.3 C
București
duminică, octombrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriAUDIEREA PRIMEI DOAMNE/ Iohannis: Nu există deocamdată temei pentru astfel de discuţii

AUDIEREA PRIMEI DOAMNE/ Iohannis: Nu există deocamdată temei pentru astfel de discuţii

-

Preşedintele Klaus Iohannis a evitat să spună joi dacă soţia sa, Carmen, se va prezenta la audierile de la Parchetul General în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Lumea Justiţiei referitor la casele familiei din Sibiu, apreciind că ”nu există temei pentru astfel de discuţii”.

- Reclama -

”Nu există deocamdată temei pentru astfel de discuţii”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, chestionat în privinţa prezenţei soţiei sale, Carmen, la audierile de la Parchetul General, în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Lumea Justiţiei referitor la casele familiei din Sibiu.

Carmen Iohannis a transmis procurorilor de la Parchetul General, că nu se poate prezenta la audierea programată pe 15 noiembrie, prin intermediul unui fax, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Potrivit aceloraşi surse, Carmen Iohannis nu a precizat o dată la care se poate prezenta pentru a fi audiată de procurori.

Carmen Iohannis a fost citată pentru a se prezenta joi, 15 noiembrie, la Parchetul General, în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Lumea Justiţiei referitor la casele familiei din Sibiu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img