Au început lucrările de modernizare la Alexandria-București. Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului: Mă voi ține de cuvânt cu tot ceea ce am promis cetățenilor județului Teleorman

0
57

Gurile rele spun că Drumul European 70 (n.red-Alexandria-Bucureșți) nu va fi modernizat, că aici nu se realizează lucrări, că utilajele au fost aduse doar pentru a ne face imagine. Însă, din filmare se poate vedea faptul că deja se lucrează la acesta. Mă voi ține de cuvânt cu tot ceea ce am promis cetățenilor județului Teleorman. Vă rog să fiți alături de noi și să ne acordați putină încredere, a scris pe facebook secretarul general adjunct al Guvernului, membru PNL Teleorman, Cristi Barbu.

Barbu a promis duminică că luni vor începe lucrările și pentru a demonstra acest lucru a mers să filmeze la fața locului și a postat videoul pe facebook.

Gurile rele spun că Drumul European 70 nu va fi modernizat, că aici nu se realizează lucrări, că utilajele au fost aduse…

Publicată de Cristi Barbu pe Luni, 21 septembrie 2020

“Guvernul Orban vine cu o investiție în județul dumneavoastră, și anume Drumul European 70, de mâine de apucăm de treabă, astăzi am adus utilajele. Vom face o jumătate de bandă în stânga, o jumătate de bandă în dreapta. Lățimea benzii va fi de 2,40 m. Vorbim despre un drum, zic eu, destul de bun, pe care eu și dumneavoastră, oamenii de afaceri să ajungeți mai repede la București. Și Guvernul Orban nu se va opri aici cu investițiile în Teleorman, atâta timp cât eu voi fi acolo, Eugen Pîrvulescu la Consiliul Județean, vă spun că voi fi aproape de dumneavoastră să demonstrăm la cei care n-au făcut nimic pentru acest județ că noi chiar vrem să facem. Nu vorbe, ci fapte!”, a declarat duminică Cristi Barbu.

Executat de FLUX 24 Media Communications la comanda PNL, Organizația Teleorman, Cod mandatar: 21200012