spot_img
27.8 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăAnalizeAsocierea Bog’Art-UTI Grup-UTI Facility Management lucrează în ritm accelerat la Aeroportul din...

Asocierea Bog’Art-UTI Grup-UTI Facility Management lucrează în ritm accelerat la Aeroportul din Brașov

-

Lucrările la Terminalul Aeroportului Internaţional Brașov se desfăşoară într-un ritm accelerat, mai ales în ceea ce priveşte construirea terminalului de pasageri. Astfel, dacă la finalul lunii aprilie se turna fundaţia aerogării, în acest moment a fost terminată turnarea plăcii de beton dintre subsol şi parter, scrie Bună Ziua Brașov.

Au fost realizaţi şi pereţii de beton din subsol, iar recent au „apărut” şi stâlpii de rezistenţă ai construcţiei. Practic, „cota 0 a terminalului de pasageri de la Aeroportul Internaţional Braşov începe să prindă contur”, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea.

Construcţia terminalului a început în 16 martie, iar constructorul (Asocierea Bog’Art-UTI Grup-UTI Facility Management) a avansat foarte mult, proiectul nefiind afectat de starea de urgenţă. Semnarea procesului-verbal de recepţie a lucrărilor a fost anunţată pentru 1 martie 2021.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...