Asociatul miliardarului Paulson căsătorit cu o româncă s-a aruncat de la etajul 24

0
21
NEW YORK, NY - FEBRUARY 23: Charles Murphy and Annabella Murphy attend Museum of the City of New York Winter Ball at Cipriani 42nd Street on February 23, 2017 in New York City. (Photo by Sylvain Gaboury/Patrick McMullan via Getty Images)

Asociatul miliardarului John Paulson, Charles Murphy s-a sinucis la vârsta de 56 de ani, aruncându-se de la etajul 24 al hotelului Sofitel din New York, potrivit Ziarul Financiar.

Omul care a ajutat fondul de hedge-ing fondat de miliardarul John Paulson să alegă investițiile în asigurări a sărit de la etajul 24 al unei camere din hotelul de lux Sofitel, gestul său luând prin surprindere pe toți apropiații acestuia.

”Suntem extrem de întristaţi de vestea morţii lui. Charles a fost un om extrem de talentat şi înzestrat, un partener de afaceri extraordinar şi un prieten adevărat”, a declarat miliardarul John Paulson despre asociatul său.

Asociatul miliardarului era căsătorit cu o româncă din Galați.

Pe lângă munca sa pentru Paulson, Charles Murphy a fost totodată și arhitectul unora dintre cele mai mari proiecte de activism ale firmei.

Murphy a absolvit Columbia University şi avut şi o diplomă în drept de la Harvard şi un MBA de la MIT.

Charles Murphy a lucrat în trecut și la Goldman Sachs, Morgan Stanley, Deutsche Bank şi Credit Suisse.

El s-a mutat în Statele Unite în 2007 şi a cumpărat o proprietate de 33 de milioane de dolari în New York.