spot_img
18.1 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăAnalizeAsociația Furnizorilor Casei Regale a României a acordat Diploma de Excelență pentru dezvoltări...

Asociația Furnizorilor Casei Regale a României a acordat Diploma de Excelență pentru dezvoltări imobiliare de excepție companiei Nordis

-

Ne onorează Diploma de Excelență pentru dezvoltări imobiliare de excepție oferită de Asociația Furnizorilor Casei Regale a României, anunță compania Nordis pe pagina de Facebook.

- Reclama -

Prin tot ceea ce facem, ne dorim să excelăm și o facem în numele fiecărui român care merită să se bucure de confort și calitate în țara lui. Pentru noi, excelența se traduce prin atenția deosebită pentru servicii de excepție și eleganță. Credem cu tărie în potențialul țării noastre și de aceea aducem cel mai înalt nivel în turism și locuire chiar la noi acasă, mai spune Nordis.

Nordis Group este un grup de companii fondat, în 2008, în România, cu capital 100% românesc și specializat în dezvoltarea ansamblurilor hoteliere și rezidențiale premium. Grupul de firme Nordis este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management. În prezent, Nordis Group are 4 șantiere în lucru pentru ansamblurile hoteliere și rezidențiale Nordis Mamaia, Nordis Sinaia și Nordis Brașov, precum și pentru imobilul rezidențial Nordis View, din București. Nordis Group își propune să devină lanțul hotelier de 5 stele numărul 1 din România pe segmentul leisure.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img