spot_img
1.4 C
București
marți, februarie 7, 2023
AcasăBasarabiaASASINUL ÎN LEGE ÎN SLUJBA MOSCOVEI, EROU ÎN ROMÂNIA: Sora unui agent...

ASASINUL ÎN LEGE ÎN SLUJBA MOSCOVEI, EROU ÎN ROMÂNIA: Sora unui agent rus anti român omagiată la Realitatea TV

-

Realitatea Tv a realizat sâmbătă seară o emisiune omagială despre sașii transilvaneni, în care după un interviu cu ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu şi șeful Auto Bavaria România a a fost prezentată laudativ sora unui personaj acuzat că ar fi agent al Moscovei.

- Reclama -

Aceasta este căsătorită cu șeful Auto Bavaria România, care deţine mai multe pensiuni în zonă.

Rareş Bogdan a realizat un lung interviu cu aceasta.

Veronica Schmidt a fost prezentată ca o mare eroină a României, dar trecutul ei a fost ascuns de realizatorul emisiunii. 

Veronica este sora primarului pro rus din Bălţi, Republica MoldovaRenato Usatîi, acuzat că ar fi agent al Rusiei.

O mare familie de români care promovează România, a afirmat Rareş Bogdan, dar care nu a suflat nici un cuvânt despre biografiile invitaţiilor săi.

Michael Horst Schmidt, patronul Auto Bavaria România, prieten cu Klaus Iohannis şi  finanţator al campaniei acestuia din 2014, este căsătorit cu Veronica Usatîi, sora lui Renato Usatîi. Fostă angajată Lukoil, Veronica Schmidt l-a găzduit pe Klaus Iohannis în timpul campaniei electorale din 2014 în locuinţa sa din Bulevardul Primăverii  unde îşi are domiciliul.

DOCUMENTAR RISE PROJECT DESPRE RENATO USATÎI:

Presa de la Chişinău a dezvăluit relaţia directă, de familie, a lui Renato Usatîi, un om al Moscovei şi virulent anti-român, cu bunul prieten al lui Klaus Iohannis, omul de afaceri Michael Schmidt.

Între Klaus Iohannis şi Michael Schmidt este nu doar o prietenie ci şi o relaţie de afaceri: Automobile Bavaria a pus la dispoziţie primăriei din Sibiu numeroase limuzine în cadrul unui contract de comodat.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img